Despre noi

Cine suntem?

O echipa tanara, competenta, dinamica si creativa. Credem in potentialul si valoarea speciala a celor din jur si incercam sa le punem in valoare prin crearea unor pachete de servicii adaptabile oricaror cerinte.

Ce ne face diferiti de altii?

Faptul ca incercam sa fim conectati in permanenta la noutatile care apar in acest domeniu, sa le implementam si sa le adaptam conditiilor particulare din Romania. Cream pachete de servicii originale, inedite si competitive in orice mediu.

Ce servicii oferim?

1. Testimonial

Modul in care iti construiesti si iti promovezi imaginea devine extrem de important in mediul competitional in care traim (si profesam) in prezent. Circulatia rapida a unei informatii condensate devine esentiala. O imagine transmite mult mai mult decat o suta de cuvinte. Un portret al tau in miscare, surprins in mijlocul activitatilor tale obisnuite, te va pune in valoare si te va ajuta in construirea si promovarea unui brand personal sau al companiei tale.

2. Booktrailer

A scrie si a publica o carte a devenit un lucru foarte usor. Dificultatile apar in momentul in care trebuie sa o faci sa circule. Mai convingatoare decat orice discurs academic si mai interactiva decat o simpla recenzie, o prezentare video a cartii tale va trezi cu siguranta curiozitatea cititorilor. O metoda inovativa de promovare a cartii si a autorului, booktrailer-ul te va ajuta atat la nivelul vanzarii de carte, cat si in a te face cunoscut ca autor si a-ti crea un public. Gandit special pentru autorii din Romania care (din pacate) nu au un agent de carte care sa se ocupe de promovare, acest pachet de autor te va scoate din anonimat si te va face vizibil si accesibil cititorilor tai.

3. Reclama T. V.

4. Videoclipuri muzicale